Autoschade garage Eindhoven

Autoschade verhelpen
Je auto heeft schade opgelopen. Wat doe je nu? Het oplopen van schade aan de auto kan iedereen een keer overkomen, maar het is altijd vervelend en het komt maar zelden op een geschikt moment. Tijd dus om je auto te laten herstellen en het liefst zo snel mogelijk. Dat kan gelukkig! Of je nu fysieke en zichtbare schade hebt na een eenzijdige of dubbelzijdige botsing, men heeft ingebroken in je auto of je mechanische problemen hebt; je kunt het laten repareren en bent binnen afzienbare tijd weer terug te vinden op de weg. Uiteraard met de wetenschap van een juiste schade afhandeling. Dat betekent voor- én nazorg.

Wat gebeurt er bij schade?
Schade is altijd vervelend, maar gelukkig kan er veel vergoed worden door de verzekering. Het belangrijkste doel van de schade afhandeling is uiteraard het snel én vakkundig herstellen van de schade, zodat je snel weer de weg op kunt. Dit mag je verwachten:
• Geleden schade voorleggen bij de aangesloten verzekeringsmaatschappij
• Vervangend vervoer binnen de voorwaarden uit een groot wagenpark
• Een juiste taxatie van de schade en kosten voor reparatie
• Auto wordt gedemonteerd, bewerkt en weer gemonteerd & gewassen
• Alle schade wordt afgehandeld en de auto komt als nieuw terug

Schade aan je auto? Laat het repareren!
Veel kleine blikschade of andere kleine mankementen worden soms niet gemeld. Deels door de kosten die er bij komen kijken, maar ook omdat de noodzaak kan ontbreken. Het advies is desondanks om bij schade altijd te kiezen voor reparatie. Al te hoge kosten kunnen vaak (ten dele) door de verzekeraar worden gedekt, terwijl je auto na reparatie geen risico meer loopt op verdere schade. Ben je op zoek naar een Autoschade garage Eindhoven? Neem dan gerust contact op met het deskundige team van De Kade Autoschade.