Houd de goede naam van je bedrijf hoog

Ons land is een land van tradities en gewoontes. Je zou het zo niet denken, maar veel zaken die we doen of denken hebben een eeuwenoude traditie. Eén van die zaken is iets wat we op Koningsdag doen; je hangt de vlag uit. Een vlag of vaandel heeft namelijk een heel mooie historische achtergrond. Bij een kasteel hing de vlag uit wanneer de koning aanwezig was. Op Koningsdag vieren we de verjaardag van onze koning. Een vlag of vaandel is dan ook iets waar je trots op bent.

Een vlag bij je bedrijf

Je ziet het gelukkig steeds meer in het straatbeeld. De neonreclames van bedrijven beginnen weer te vervagen. Daar waar je in het verleden een schreeuwerige winkelstraat zag na sluitingstijd zie je nu een wat rustiger geheel. Ook op een industrieterrein maken de lichtreclames op bedrijven plaats voor vlaggen en vaandels. Als jij een bedrijf hebt waar je trots op wil zal je dan ook een vlag willen uithangen. Allereerst moet je dan een vlaggenmast bestellen.

Waar denk je aan bij een vlaggenmast

Bij een vlaggenmast moet je altijd de hoogte in de gaten houden. Je wil immers niet dat jouw vlaggenmast niet in verhouding staat tot je bedrijf. Denk er altijd aan dat de vlaggenmast in het geval van een gebouw met meerdere etages één meter onder de nok van je gebouw eindigt. Een vlaggenmast kies je van een materiaal naar keuze. Ga je voor een klassieke mast, dan kies je voor gelakt hout. Kies je voor een onderhoudsarme mast, dan ga je voor kunststof. Een goede mast moet ook worden verankerd. Voor wie geen zin heeft om zelf een gat te graven op zijn terrein is er goed nieuws; je kan een vlaggenmast turnkey laten opleveren. Jouw vlag wordt dan gehesen waar jij bij staat.